Kemisk og petrokemisk

Fagerberg tilbyder et bredt produktprogram til den petrokemiske og kemiske industri. Ved den stadig højere grad af automatisering er der kommet mere fokus på kvalitet og levetid på komponenter, der bliver monteret således at vi kan være konkurrencedygtige med omverdenen. Da miljøet er en vigtig faktor for os alle, er det vigtigt, at man vælger komponenter, der skåner miljøet mest muligt.

Vi kan levere afspærrings-, regulerings- og sikkerhedsventiler efter ANSI- og API-norm. Vort program omfatter alt fra ½” reguleringsventiler til store 30” sub sea kugleventiler, som bliver monteret på bunden af Nordsøen. Fagerbergs produktprogram omfatter desuden instrumentering, bl.a. flow-, niveau-, tryk- og temperaturmåling udført i henhold til Atex og kan leveres til Zone 0. Vi kan blandt andet levere Krohne ultralydsmålere til at måle olieflow ved høje tryk (PN 250) på offshore platforme.

      
Fagerberg har mange års erfaring i levering af produkter til den petrokemiske industri. Derfor er vi klar med et løsningsforslag til netop Deres opgave, og De er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Fagerberg service tilbyder servicering af Deres procesanlæg under drift såvel som ved total stop. Vi tilbyder bl.a. renovering og kalibrering af instrumenter, så De kan stole på Deres målinger. Vi tilbyder også renovering af alle former for ventiler, og vi kan slibe og polere alle slags sæder og trimdele.

Vi er i stand til at pålægge materiale på Deres ventildele, såfremt det er nødvendigt, bl.a. kan vi pålægge materiale på kugler og slibe dem.

Vi er godkendt af Arbejdstilsynet til at indstille og teste sikkerhedsventiler i vore testbænke samt on-line.

 

Såfremt De har en opgave, er vi klar ved telefonen - også hvis det er noget, der haster!

Vælg en kategori og se produkter der passer til jeres branche

Ventiler

Instrumenter

Sikkerhed

Analyse

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger