Vand og spildevand

Rensningen af industri- og kommunalt spildevand kræver i dag fuld kontrol over renseprocessen. Stigende krav til vandkvalitet og skrappere lovkrav på miljøområdet skaber behov for optimal styring og overvågning. Fagerberg har i årenes løb udviklet sig i takt med de øgede krav, og vi kan derfor tilbyde individuelle løsninger af høj kvalitet, lige fra enkel instrumentering til komplette totalløsninger.

 

Fagerberg repræsenterer firmaer, der leverer instrumenter til stort set alle laboratorie- og procesopgaver.

 

Men vi kan mere end det: Vi rådgiver i projekteringsfasen med både dimensionering, procesregulering samt valg af det rigtige udstyr for at opnå en optimal løsning. Fagerbergs serviceafdeling udfører kompetent idriftsætning og efterfølgende vedligeholdende service. Vi tilbyder jævnligt kurser i måleprincipper og vedligehold af både proces- og laboratorieudstyr.

 

On-line planlægningsværktøj

Vores instrumentleverandør Krohne stiller et on-line planlægningsværktøj til rådighed. Værktøjet kan hjælpe dig til at finde frem til det optimale måleinstrument til din proces.

 

Du kan læse mere om værktøjet ved at klikke her...

For at benytte værktøjet skal du bruge et password - det kan du rekvirere ved at udfylde forespørgselsformularen til højre på denne side - vælg:

  • Jeg er interesseret i...    Instrumenter
  • Kopier teksten "Adgangskode til Krohne Wastewater" ind i feltet yderligere oplysninger

Du får tilsendt adgangskoden til den angivne E-mail adresse

Vælg en kategori og se produkter der passer til jeres branche

Ventiler

Instrumenter

Analyse

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger