3-delt kugleventil fra Worcester

Worcester Valve Co. Inc., begyndte allerede i 1955 at fremstille kugleventiler.

 

Worcester Valve Co. Inc., begyndte allerede i 1955 at fremstille kugleventiler. Den første kugleventil var en såkaldt ”top-entry” model, hvor kugle og sæder blev monteret fra toppen i ventilhuset, omtrent som i en almindelig skydeventil. Denne udførelse havde flere ulemper, som man forsøgte at ændre. Efter mange forsøg kom Worcesters teknikere frem til den geniale tredelte kugleventilkonstruktion, 44-serien, som siden er blevet den mest anvendte worldwide.

 

44-serien blev en enorm succes på verdensmarkedet, da den blev introduceret. Gennem årene er den blevet plagieret af utallige ventilproducenter, men ingen har kunnet matche originalen.

For at holde førerpositionen har Worcester løbende produktudviklet og opdateret deres klassiker. I dag leveres den i flere forskellige materialer til utallige applikationer.

 

Ud over 44-serien fremstiller Worcester også 3-vejs kugleventiler, cryogenic kugleventiler og kugleventiler for regulering.

 

Bredt anvendelses- og arbejdsområde

Worcester kugleventiler kan anvendes til praktisk taget alle flydende og gasformige medier. Forskellige varianter gør, at man kan klare et temperaturområde fra ÷196ºC til +300ºC. Ligeledes kan man få ventilerne i et bredt trykområde, fra vakuum til 345 bar.

 

Let at montere, let at udruste med tilbehør

Worcester kugleventiler kan fås med mange forskellige tilslutninger, f.eks. flanger i henhold til DIN eller ANSI-standarder, gevindmuffer, svejseender eller muffer for lodning. Alle Worcesters kugleventiler har montageflanger i ventilhuset, hvorfor det er let at automatisere allerede installerede manuelle ventiler, hvis behovet opstår.

 

Worcester den mest driftsikre kugleventil

Alle Worcesters kugleventiler er typegodkendt, opfylder PED direktivet, har ATEX godkendelse og er CE mærkede med mere. Produktions- og kvalitetskontrol foretages i henhold til ISO9001:2015, hvilket giver garanti for en høj og ensartet kvalitet.

Som kunde kan du altid være sikker på din levering. Fagerberg har nemlig et stort lager af komplette ventiler og reservedele. Ventilerne er lette at servicere og udføre eventuelle reparationer på. Worcester kugleventiler sælges over hele verden. Det giver sikkerhed for virksomheder, der spænder over flere lande.

 

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger