Industriens førstevalg

Flowserves Valtek Mark One reguleringsventil er til de krævende opgaver hvor nøjagtig kontrol af væsker og gasser er det eneste resultat der gælder. Ventilens design er udført så vedligehold – hvis påkrævet – kan udføres nemt, hurtigt og økonomisk fornuftigt.

Valtek Mark One i standardudførelse er normalt udstyret med Flowserves cylinderaktuator der sikrer og opretholder høj nøjagtighed, kontrolleret høj hastighed samt pålidelig regulering. Denne aktuator kan håndtere lufttryk op til 10,3 barg hvilket gør at den er i stand til at opretholde en meget stor kraft til at lukke af mod høje tryk i processen. Denne type aktuator er også lettere, mindre og nemmere at håndtere sammenlignet med membranaktuatorer. Valtek Mark One-ventilen er typisk dobbeltstem-lejret og undgår derved fuldstændig berøring mellem keglen og sædeholderen. Problemer med mange reguleringsventiler kan spores tilbage til hvor keglen er trimstyret. Den tætte kontakt mellem kegle og trimstyret kan resultere i slitage skabt ved gnidninger og at keglen sætter sig fast.

Standardkegle og -sædering er lavet af rustfrit stål AISI 316 med undtagelse af ventilhuset der er i specielle legeringsudførelser, for her vil ventilens trim være lavet af samme materiale som ventilens hus. Mange applikationer kan med stor succes klares med trimmet i rustfri udførelse. Materialet Alloy 6 lagerføres til processer hvor temperaturen overstiger 316 °C,  og dette gør sig gældende for de mange forskellige trimkomponenter. Dette materiale giver en god kombination mellem hårdhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Mere specielle legeringer som Alloy 20, Hastelloy C og Monel er også muligheder der kan tilbydes.
Flowserves Valtek Mark One er industriens valg af en simple, stabil og hårdfør reguleringsventil!

 

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger