Ny radar niveautransmitter med fordele, du ikke vil gå glip af

OPTIWAVE 1400: den nye radar niveautransmitter til vand- og spildevandsindustrien

  • 24 GHz FMCW-radar niveautransmitter til vand- og spildevandsapplikationer
  • Nøjagtig, pålidelig og stabil radar til konkurrencedygtig pris
  • Vedligeholdelsesfri Drop antenne med lille strålevinkel for skarpt fokus på mediet

 

KROHNE introducerer OPTIWAVE 1400 FMCW-radar niveautransmitter til vand- og spildevandsindustrien. Den nye 24 GHz radar tilbyder alle fordelene ved FMCW radarteknologi – høj nøjagtighed, stor pålidelighed og målingsstabilitet – til en konkurrencedygtig pris.

OPTIWAVE 1400 er tiltænkt applikationer i vandindustrien, for eksempel i udvinding, transport, opbevaring og distribution af vand fra kilder, floder, søer, havet eller i regnvandsbassiner. Typiske anvendelser i spildevandsindustrien inkluderer niveaumåling af spildevand, slam eller andre væsker i opbevaringstanke eller pumpestationer. Radaren kan også bruges til niveaumåling igennem plastiktanke (f.eks. IBC), såvel som åben-kanal flowmåling eller oversvømmelsesalarm.

OPTIWAVE 1400 er udstyret med den velkendte polypropylen (PP) Drop antenne med den mindste strålevinkel (8°) på markedet. Transmitteren, som er 2-wire 4…20 mA (HART 7), giver en præcis og pålidelig niveaumåling op til 20m – selv hvis der skulle opstå kondens, urolige overflader eller skum. Radaren leveres med et robust hus af rustfrit stål og beskyttelsesklasse IP68/ NEMA 4X/6. OPTIWAVE 1400 er vedligeholdelsesfri og designet til nem og sikker installation og drift. Den leveres med forstærket kabelforskruning og 10 m kabel – og har mulighed for gevind tilslutning såvel som lavtryks-flange tilslutning, samt diverse andet tilbehør. Dermed er OPTIWAVE 1400 et stærkt og omkostningseffektivt alternativ til impulsradar og ultrasoniske niveautransmittere.

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger