Roskilde Golfklubs veteran elitehold VE3

Som sidste år vil vi rette en stor tak til Fagerberg A/S for støtten til Roskilde Golfklubs veteran elitehold VE3 der i år nåede til kvartfinalen.

Det har været hårdt at spille i eliterækken, men vi blev puljevindere og må erkende at træerne ikke vokser ind i himmelen.

At vi blev puljevindere betød at vi til næste år skulle spille i en af Dansk Golf Union nyoprettet 3. division, hvilket vi har takket pænt nej til, da vi mener at holdet med hensyn til alder og handicap hører til i Regionsgolf Østs pulje superveteran.

Det har været en stor støtte at Fagerberg igen i år sponsorerede bluser og bolde til holdet, og der er ingen tvivl om at det skaber spørgsmål såvel i klubben som hos de hold vi har mødt om, hvem firmaet Fagerberg A/S er og hvad de beskæftiger sig med.

Vi har i år været en brutto trup på 8 spillere og har yderligere benyttet 3 reserver, som alle retter en stor tak til Fagerberg A/S for deres støtte.

Som sidste år har alle 11 spillere som afslutning på årets Regionsgolf spillet en privat match med fine præmier fra Fagerberg A/S, som hele holdet også vil benytte lejligheden til at takke for.
 

 

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger