Vi søger en Servicetekniker

Der vil være medvirkende til at sikre en god kvalitet af både dansk drikkevand og vandmiljø

 

 

Virksomhedsbeskrivelse:
Fagerberg A/S er ejet af det svenske børsnoterede Indutrade AB, som har hovedkontor i Kista, en forstad til Stockholm. Fagerberg A/S er specialiseret i afspærring, regulering, styring og overvågning af flow og processer og tilbyder kvalitetsprodukter og -løsninger inden for områderne ventiler, instrumenter, sikkerhed og analyse.

Virksomheden er kendt for at levere kvalitetsprodukter samt kvalificeret faglig rådgivning til sine kunder. Én af virksomhedens vigtigste opgaver består i at udvikle procestilpassede løsninger, der tager afsæt i den enkelte kundes behov. Der er i dag 50 medarbejdere tilknyttet virksomheden, som er beliggende i Brøndby.

 

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at arbejde med servicering af nogle af de førende produkter inden for målere og online analyseudstyr til måling og analyse af spildevand, drikkevand og procesvand. Produkterne du kommer til at servicere, henvender sig primært til følgende kunder; renseanlæg, vandværker og andre industrivirksomheder beliggende på Sjælland.

Fagerberg er førende inden for anvendelsen af de nyeste teknologier, og målemetoder inden for området, og du vil få en grundig oplæring i virksomhedens produkter og målemetoder internt, og du vil komme på kurser hos leverandørerne i Tyskland. Du kommer derfor til at få en meget grundig oplæring, som giver dig en unik specialviden. Når du har fået en grundig indføring i produkterne, bliver du i stand til altid at levere en professionel service overfor dine kunder, som du forventes at tilbringe rigtig meget tid hos.

Da du bliver virksomhedens ansigt udadtil, skal du levere en høj service og holde fokus på kundens behov og ønsker, for at efterleve og sikre den gode service og kvalitet, som Fagerberg er kendt for. Mere specifikt bliver dine arbejdsopgaver opstart, fejlfinding og varetagelse af de årlige serviceeftersyn på målere og online analyseudstyr, som bl.a. anvendes til overvågning og procesoptimering.

Du vil indgå i et dynamisk analyseteam bestående af serviceteknikere, produktspecialister og salgsingeniører, hvor samarbejde, daglig kommunikation og sparring er en vigtig del af hverdagen. Du vil både have god mulighed for at få teknisk sparring med din teamleder, som du arbejder tæt sammen med, og med dine øvrige kollegaer og virksomhedens udenlandske leverandører.

Du arbejder med udgangspunkt i din hjemmearbejdsplads og værkstedet i Brøndby.

 

Egenskaber:
Du er både kvalitetsbevidst og hurtig til dit arbejde og du er generelt interesseret i at tilegne dig ny viden. Samtidig er du åben, imødekommende og positiv og sætter en ære i at levere et højt serviceniveau.

Du skal være disciplineret og god til at planlægge og strukturere din egen arbejdsdag.

 

Uddannelser:
Vi er meget åbne for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde såsom, industrielektriker, elektriker, elektronikmekaniker, elektroniktekniker, maskinmester, automatiktekniker, automatikfagtekniker, elektronikfagtekniker m.v.

 

Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring som tekniker og syntes, at det kunne være spændende at arbejde med målere og analyseudstyr. Det er en klar fordel, hvis du har fået kendskab til traditionel signalbehandling, buskommunikation til PLC og måleteknik generelt fra tidligere jobs.

 

Sprogkundskaber/IT:
Vi forventer, at du taler og skriver dansk og har gode engelskkundskaber, da det er nødvendigt for at kunne forstå engelske manualer og kommunikere både mundtligt og skriftligt med virksomhedens leverandører.

Du er vant til at anvende Windows og Microsofts Office pakke, og derudover er du god til at sætte dig ind i nye programmer og nyt software til forskelligt udstyr.

 

Løn:
Du tilbydes en fast løn, fælles bonus, mobiltelefon, hjemmekontor, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicebil og frokostordning.


Du tilbydes:

Stillingen som servicetekniker hos Fagerberg giver dig rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Virksomheden sørger for, at du gennem oplæring, udfordringer og efteruddannelse opnår ekspertstatus inden for et unikt felt

 

Arbejdssted:
Sjælland

 

Sådan ansøger du:

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link: https://www.profilpartners.dk/stillinger/1500/

Husk at mærke din ansøgning og CV ”Servicetekniker/150018”

 

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma og kontaktperson  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger