Kvalitetsstyring

ISO 9001:2015

Gustaf Fagerberg A/S arbejder målrettet med kvalitetsstyring, og er netop blevet opgraderet fra ISO9001-2008 til ISO 9001:2015.
Certifikatet er fornyet 10. september 2020 - det nyeste certifikat kan downloades nedenfor.
Vi er tredjeparts certificeret i henhold til ISO 9001:2015. Standarder kræver, at vi definerer firmaets processer, løbende måler og forbedrer forretningen og måler også på kundetilfredshed. Vi har en miljøpolitik men er ikke certificeret til dette endnu.

Gustaf Fagerberg A/S er leverandør i Danmark til energi/kraftværker, farma/fødevarer, vand og spildevand, kemisk og petrokemisk, fjernvarme/fjernkøling samt generel industri

Vi arbejder også med SIL- klassificerede produkter og hjælper gerne med at besvare spørgsmål om QA-rutiner, kvalitetsstandarder, standarder mv.

Vores produkter leveres i standardversioner i overensstemmelse med gældende EU-direktiver (såsom "PED" og "ATEX"). Produkterne kan leveres i specielle materialer med de ønskede tests og tjeks samt certifikater og anden dokumentation, der opfylder højere krav end normalt i EU-direktiverne.
Derudover leverer vi en del produkter der er godkendt iht. EU1935.

Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores QA Manager Mette Tønnesen eller vores produktansvarlige for hvert produktområde.

Dansk Lloyds certifikat

136 kb
Klik på billedet for at se certifikatet som PDF

..................................................................

Engelsk Lloyds certifikat

135 kb
Klik på billedet for at se certifikatet som PDF

..................................................................

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger