Serviceaftale

Det er vigtigt, at et produktionsanlæg er i den optimale driftstilstand, således at der ikke opstår unødige driftsstop. Vedligeholdet af danske produktionsanlæg er iht. en statistisk opgørelse foretaget af Den Danske Vedligeholdsforening (DDV) i en dårlig tilstand.

Derfor anbefaler DDV, at industrien kommer i gang med periodiske eftersyn og vedligehold, da det med et nedslidt produktionsanlæg vil være svært at tilpasse sig til den stigende globale konkurrence. Et er sikkert: Hvis man til stadighed kun gør, hvad man altid har gjort, får man også kun det man allerede har, eller måske mindre.

Fagerbergs serviceafdeling kan tilbyde udførelse af service- og vedligeholdsopgaver iht. kundespecificerede ønsker eller krav. En lang række af vore kunder foretrækker at tegne servicekontrakter, således at de har et overblik over udgifter til deres produktionsanlægs vedligehold.

Med en vedligeholdelses-/serviceaftale med Fagerberg, sikrer 
I jer, at jeres komponenter er korrekt justeret og ikke er behæftet
med fysiske fejl. Vi kan tilbyde en vedligeholdelsesaftale, hvor vi med faste tidsintervaller kontrollere og justerer jeres komponenter.

For yderligere information kontakt Fagerberg på tlf.: 43 29 02 00 eller udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

                                                                                                                  

Bestil vedligeholdelses-/serviceaftale

Firma
 *
Navn
 *
Adresse
 *
Postnr.
 *
By
 *
Tlf.
 *
Fax
e-mail
 *
Evt. Deres ref.nr.
Tekst
Ventiler
Instrumenter
Analyse
Eksplosions aflastning

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger