Historie

Virksomheden Gustaf Fagerberg AB startede i 1897 i Göteborg, hvor Gustaf Fagerberg grundlagde en handelsvirksomhed inden for jern, stål og træ. Omkring 1920 blev ventiler og instrumenter virksomhedens hovedbeskæftigelse.

Grundlaget for det moderne Gustaf Fagerberg AB blev lagt i 1962 med agenturet for Worcester kugleventiler.

Frem til november 1970 blev Fagerbergs salg i Danmark varetaget af firmaets sælger i Sydsverige, hvorefter Fagerbergs historie i Danmark startede som et salgskontor med én ansat. I april 1972 blev der oprettet en filial af Gustaf Fagerberg AB med lager og kontor på Prags Boulevard i København.

Efterhånden som filialen voksede på det danske marked, fandt ledelsen det i december 1981 naturligt at omdanne filialen til et selvstændigt aktieselskab.

I 1982 flyttede Fagerberg til vor nuværende adresse i Brøndby, en ejendom der blev skræddersyet og indrettet til vort brug. Allerede i 1984 blev lejemålet forøget. I dag har vi 680 m² kontorlokaler og 1040 m² lagerlokaler.

Den 15. juni 1999 overtog Fagerberg hovedparten af aktiviteterne i det danske firma Mobro Instrumentering A/S.

Fagerberg startede i Danmark som et rent ventilfirma med Worcester kugleventiler og Norbro aktuatorer som hovedprodukter. I dag består Fagerbergs produktprogram udover ventiler af instrumenter, analyseudstyr og service.

Produktsøgning

Forespørgsel

Jeg er interesseret i...  *
Kontakt mig...  *
Firma  *
Navn  *
E-mail  *
Telefonnummer  *
Yderligere oplysninger