Slidstærke produkter til fjernvarmebranchen

Fjernvarme

Fagerberg har igennem mange år leveret kvalitetsprodukter og serviceydelser til fjernvarmeindustrien. Vi leverer i dag ventiler, sikkerhed, instrumenter og analyseudstyr, så du altid er sikret energieffektive løsninger.

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Vi har sikret fjernvarmeløsninger i årtier

I 2020 blev hele 1.736.668 danske husstande forsynet med fjernvarme. Derfor er det vigtigt for os, at vi repræsenterer de leverandører, som har den højeste kvalitet af produkter til fjernvarmebranchen. 

Det inkluderer bl.a. Böhmers slidstærke og pålidelige sortiment af kugleventiler samt vores design af præisolerede ventilsystemer, som sikrer bedst mulig holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse. Derudover tilbyder vi også Vexve's nye overvågningsystem, iSENSE - specifikt designet til underjordiske fjernvarme- og kølenetværk.  

Slidstærke produkter til fjernvarmebranchen
Slidstærke produkter til fjernvarmebranchen

Vi leverer totalløsninger

Fagerberg har gennem mange år leveret kvalitetsprodukter og serviceydelser til fjernvarmeindustrien. Vi leverer i dag ventiler, sikkerhed, instrumenter og analyseudstyr. Det inkluderer bl.a. ventilløsninger inde på fjernvarmecentralen, ventilløsninger ude i ledningsnettet og specielle design, som passer til dit behov.

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder fjernvarmebranchen. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder fjernvarmebranchen. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med fjernvarme - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.