Vi har et bredt produktprogram til marinebranchen

Marine

Hos Fagerberg tilbyder vi et bredt produktprogram til marineindustrien, og med vores mange års erfaring indenfor området er du altid sikret produkter og komponenter af højeste kvalitet og levetid.

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Marineindustrien 

I marineindustrien eksisterer der en lang række processer og elementer, som kræver løbende analysering og rapportering, herunder bl.a. brændstofforbrug og CO2 udledning. Grundet de høje krav og reglementer indenfor marineindustrien er det vigtigt, at du vælger de rette instrumenter og procesudstyr, så du kan opnå de mest præcise data.

Hos Fagerberg sælger vi bl.a. KROHNES EcoMate og Cargomaster til overvågning og behandling af måleværdierne i din proces samt trykmålere med marine-godkendelser. 

Derudover har vi et bredt ventilprogram, som indeholder både ventiler og aktuatorer med flere former for maritime godkendelser. Til din skibskedel tilbyder vi hele Gestras overvågningsprogram af kedeldriften, som også har godkendelser fra marinebranchen. 

 Vi har et bredt produktprogram til marinebranchen
 Vi har et bredt produktprogram til marinebranchen

Vi leverer totalløsninger

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, hvad enten der er tale om trykmålere eller overvågningssystemer. Vi har stort kendskab til processer, så vi kan hjælpe dig med at definere de rigtige produkter til opgaven, som samtidig lever op til de seneste krav om marinegodkendelser og kvalitetsstandarder.

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder marineindustrien. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder marine. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.