Produkter og løsninger til Power2X

Power2X

Med fingeren på den miljøvenlige puls følger vi konstant udviklingen i energisektoren. Det betyder, at vores fokus i mange år har været at sikre en stabil forsyning af produkter til grønne alternativer og VE - og vi står nu klar til skabe løsninger, som kan fremme udviklingen af brugen af Power2X. 

Specialistviden

Vi brænder for at dele vores specialistviden, når det kommer til Power2X. Vi hjælper dig med at definere de rigtige produkter til de nye brændstoffer, uanset om de er fremstillet ved katalyse, syntese eller anden form.

Kvalitetsløsninger

Intet projekt er hverken for stort eller småt til os! Vi er altid klar til at finde den helt rette kvalitetsløsning til netop dit projekt, hvad enten der er tale om solfangerparker, grundvandskøling eller dampvarmelagre.   

Rådgivning

Vores dygtige specialist er med dig hele vejen, når du har brug for rådgivning omkring processor, produkter eller applikationer i forbindelse med Power2X, så du kan opnå det mest optimale resultat.

Service

Vores serviceteam står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver. Vores udstyr og ekspertise gør os i stand til at måle, regulere, analysere og tarif-afregne LNG, biogas, ammoniak og Hydrogen.  

Hvad er Power2X?

Power2X betegner processen, hvor energien fra vindmøller eller en anden bæredygtig kilde bliver omdannet til varme, eFuel eller PFP. Herefter kan den transformerede energi blive anvendt i transportsektoren eller gemmes til senere brug.

Produkter og løsninger til Power2X
Produkter og løsninger til Power2X

Vi leverer totalløsninger

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, hvad enten der er tale om solfangerparker, grundvandskøling, dampvarmelagre eller store varmepumper. Vores udstyr og ekspertise gør os i stand til at måle, regulere, analysere og tarif-afregne LNG, biogas, såvel som ammoniak og Hydrogen. Vi har stor kendskab til processer, så vi kan hjælpe med at definere de rigtige produkter til opgaven, som samtidig overholder gældende regler.

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder Power2X. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder Power2X. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med Power2X - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.