Døgnservice udenfor normal åbningstid Døgnservice udenfor normal åbningstid
Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag
Gratis beregning og dimensionering Gratis beregning og dimensionering
Service til ventiler, instrumenter og analyseudstyr

Service

 
New column

Ventiler / aktuator service

 
New column

Analyse service

 
New column

Instrument service

 
New column

Fike / sikkerhed service

Vores serviceteam hjælper dig på vej
 

Fagerbergs serviceafdeling består af en stab af veluddannede teknikere, der er placeret over hele landet. Serviceteknikerne står altid klar til at løse dine opgaver og rykke ud med kort varsel, så du undgår unødvendig nedetid. Vi tilbyder alle vores kunder at tegne en individuelt tilpasset servicekontrakt, så du slipper for vedligeholdelsesopgaver i dagligdagen, og dermed får tid til at tage dig af dine kerneopgaver.

Vores dygtige serviceteam sørger bl.a. for renovering, vedligeholdelse, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. På den måde undgår du unødvendig nedetid og uforudsete omkostninger.

Returnering af varer til f.eks. reparation kan du læse om hér.
 

Vi tilbyder døgnservice
 

Det betyder, at hvis der opstår et problem med jeres procesudstyr uden for normal arbejdstid, er det muligt at kontakte Fagerberg service og anmode om hjælp - uanset tidspunktet. Du kan også bestille almindelig service hér.

Døgnservice

Fagerberg tilbyder døgnservice. Det betyder, at hvis der opstår et problem med jeres procesudstyr uden for normal arbejdstid, er det muligt at kontakte Fagerberg service og anmode om hjælp på følgende
akut telefonnummer: 70 70 21 12.