Døgnservice udenfor normal åbningstid Døgnservice udenfor normal åbningstid
Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag
Gratis beregning og dimensionering Gratis beregning og dimensionering

Service

 

Ventiler / aktuator service

 

Analyse service

 

Instrument service

 

Fike / sikkerhed service

Vores serviceteam hjælper dig på vej

Fagerbergs serviceafdeling består af en stab af veluddannede teknikere, der er placeret over hele landet, og de står altid klar til at løse opgaverne og rykke ud med kort varsel. Samtidig tilbyder vi alle vores kunder at tegne en servicekontrakt. Med en individuelt tilpasset servicekontrakt kan I fralægge jer jeres vedligeholdelsesopgaver i dagligdagen, således at I får tid til at tage jer af jeres kerneopgaver. Vi tilbyder derudover også døgnservice. Det betyder, at hvis der opstår et problem med jeres procesudstyr uden for normal arbejdstid, er det muligt at kontakte Fagerberg service og anmode om hjælp - uanset tidspunktet. Du kan også bestille service hér.

Vores dygtige serviceteam sørger bl.a. for renovering, vedligeholdelse, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. På den måde undgår du unødvendig nedetid og uforudsete omkostninger.

Returnering af varer til f.eks. reparation kan du læse om hér.

Ovenfor kan du se vores produktspecifikke ydelser samt læse mere om Fagerberg service. 

Døgnservice

Fagerberg tilbyder også døgnservice. Det betyder, at hvis der opstår et problem med jeres procesudstyr uden for normal arbejdstid, er det muligt at kontakte Fagerberg service og anmode om hjælp på følgende
akut telefonnummer: 70 70 21 12.