Produkter og procesoptimering til olie- og gasbranchen

Olie & gas

Hos Fagerberg ved vi, at der indenfor olie- og gas-branchen er fokus på procesoptimering samt kosteffektive løsninger. Derfor besidder vores produkter og komponenter høj levetid og kvalitet, så du er sikret det mest optimale udgangspunkt, som samtidig skåner miljøet bedst muligt.

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Procesoptimering, som gavner både dig og miljøet

Hos Fagerberg tilbyder vi et bredt produktprogram til den petrokemiske og kemiske industri. Vi kan blandt andet levere afspærrings-, regulerings- og sikkerhedsventiler efter ANSI- og API-norm. Vores program omfatter alt fra 1/2" reguleringsventiler til store 30" sub sea kugleventiler, som bliver monteret på bunden af Nordsøen. Vores produktprogram omfatter desuden instrumentering, blandt andet flow-, niveau-, tryk- og temperaturmåling udført i henhold til Atex og kan leveres til Zone 0. Vi kan også levere Krohne ultralydsmålere til at måle olieflow ved høje tryk (PN 250) på offshore platforme.

Produkter og procesoptimering til olie- og gasbranchen
Produkter og procesoptimering til olie- og gasbranchen

Vi sidder klar til at finde det optimale løsningsforslag til netop din opgave

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, og med vores mange års erfaring i levering af produkter til olie og gas, er vi godt rustet til opgaven.

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder til olie og gas. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder olie og gas. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.