Om os

Om Fagerberg A/S

Få en samarbejdspartner med 50 års indsigt i din branche.
Vi brænder for at dele vores specialistviden og erfaringer for at skabe kvalitetsløsninger. Vores ekspertise består i at udtænke løsninger, der kommer dine udfordringer til livs.

Fagerberg er en del af Indutrade

Fagerberg A/S er en del af Indutrade AB, en børsnoteret virksomhed med hovedkontor i Kista, Stockholm. Indutrade specialiserer sig i markedsføring og salg af tekniske komponenter, systemer og tjenester inden for specifikke nicher, primært rettet mod procesindustrien. Virksomheden tilfører værdi til kunderne ved at optimere værdikæden og forbedre anvendelsen af tekniske komponenter og systemer. For leverandørerne skaber Indutrade værdi gennem en effektiv salgsorganisation med høj teknisk ekspertise og etablerede kunderelationer.

Vores historie

I 1897 grundlagde Gustaf Fagerberg det oprindelige Gustaf Fagerberg AB i Göteborg som en handelsvirksomhed inden for jern, stål og træ. I løbet af 1920'erne blev ventiler og instrumenter virksomhedens primære fokusområde. Det moderne Gustaf Fagerberg AB blev etableret i 1962 med agenturet for Worcester kugleventiler som et centralt element. Før november 1970 blev Fagerbergs salg i Danmark håndteret af virksomhedens sælger i Sydsverige, hvorefter Fagerbergs tilstedeværelse i Danmark begyndte som et salgskontor med blot én ansat.

I april 1972 blev der oprettet en filial af Gustaf Fagerberg AB med lager og kontor på Prags Boulevard i København. Da filialen gradvist udvidede sin position på det danske marked, blev den i december 1981 naturligt omdannet til et selvstændigt aktieselskab. I 1982 flyttede Fagerberg til vores nuværende adresse i Brøndby - en ejendom, der blev skræddersyet og tilpasset til vores specifikke behov. I dag råder vi over 680 m² kontorlokaler og 1040 m² lagerfaciliteter.