Stort udvalg af fødevaregodkendte produkter

Fødevarer

Hos Fagerberg finder du det udstyr, der passer til netop dit anlæg. Uanset om der er tale om komplette totalløsninger, specifikt udstyr eller komponenter, leverer vi altid høj kvalitet, som lever op til de hygiejniske og sanitære krav, der eksisterer i fødevareindustrien.  

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Sanitære produkter og udstyr

Til din fødevareapplikation tilbyder vi bl.a. sanitære proceskomponenter og ventiler, som lever op til krav om hygiejne og sporbarhed - altid fleksible løsninger til netop dit anlæg og behov. 

Det er f.eks. slanger, fittings og magnetiske miksere samt prøveudtagningsventiler fra danske Keofitt, som sikrer retvisende, hygiejnisk og aseptisk prøve fra din batch. 

Stort udvalg af fødevaregodkendte produkter
Stort udvalg af fødevaregodkendte produkter

Totalløsninger, som lever op til de høje krav indenfor fødevarebranchen

Fagerberg kan altid tilbyde flere løsninger på en opgave, afhængigt af kravene til funktion, nøjagtighed, elektriske udgange, overfladeruhed, resistens, materiale, dokumentation, internationale standarder, myndighedskrav m.m. Det sikrer den bedste økonomi i løsningen. Fagerberg er naturligvis certificeret efter DS/EN ISO 9001:2000.  

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder til fødevarebranchen. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder fødevarebranchen. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med fødevarer - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.