Stort produktudvalg til en lang række brancher

Brancher

Vi sikrer dig kvalitetsløsninger på tværs af brancher

Hos Fagerberg har vi et bredt produktprogram, som går på tværs af brancher

Vores mange års erfaring på markedet har gjort os i stand til at opbygge ekspertviden indenfor alt fra fødevarer til spildevand. Dermed er du også sikret, at gældende branchespecifikke krav og regler bliver overholdt, når vi hjælper dig. Find netop din branche nedenfor og læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig af løsninger og produkter.

 

Power2X

Hos Fagerberg har vi i mange år sikret en stabil forsyning af produkter til grønne alternativer og VE, og vi er dermed mere end klar til power2X transformationen.

 

Energi

Vi har udviklet vores produktprogram til at opfylde de høje krav, der eksisterer indenfor energibranchen. Hvad enten der er tale om instrumentering, ventiler eller analyseudstyr.  

 

Vand & Spildevand

Kravene til håndtering af vand og spildevand er høje. Derfor tilbyder vi individuelle løsninger af bedste kvalitet, lige fra enkelte komponenter til totalløsninger. 

 

Fødevarer

Hos os finder du de rigtige fødevareapplikationer, der passer til netop dit anlæg - altid med de rette godkendelser. Vi har et bredt udvalg af sanitære produkter og løsninger. 

 

Fjernvarme

Vi har i mange år leveret kvalitetsprodukter til fjernvarmeindustrien. Med vores løsninger er du altid er sikret energieffektive og holdbare resultater.

 

Olie & Gas

I olie- og gas-branchen er der fokus på procesoptimering samt kosteffektive løsninger. Dét kan opnå med vores produkter, som samtidig besidder høj levetid og kvalitet.

 

Marine

Vi tilbyder et bredt produktprogram af højeste kvalitet til marineindustrien, herunder bl.a. overvågningsudstyr til samtlige processer - alt sammen med maritime godkendelser.

 

Farma

I den farmaceutiske industri findes nogle af de højeste krav til sanitet og hygiejne. Derfor har vi et bredt produktprogram, som overholder alle gældende krav.