Vi sørger for kvalitetsprodukter til energibranchen

Energi

Hos Fagerberg følger vi konstant udviklingen i energisektoren. Det betyder, at vi i mange år har været med til at sikre en stabil forsyning af kvalitetsprodukter til den moderne el- og energiindustri. 

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Vi hjælper dig med at skabe en sikker og effektiv løsning til dit kraftværk


Med vores mange års erfaring indenfor energibranchen ved vi, at procesinstrumentering er helt essentielt, når det kommer til kraftværker. Derfor har vi en bred produktpalette, som vi i årenes løb har udviklet og optimeret i takt med de øgede krav. Vi leverer instrumenter og ventiler til stort set alle opgaver, og hjælper dig samtidig i projekteringsfasen med både dimensionering, procesregulering samt valg af det rigtige udstyr for at opnå den mest sikre, effektive og produktive løsning til dit kraftværk.

Vi sørger for kvalitetsprodukter til energibranchen
Vi sørger for kvalitetsprodukter til energibranchen

Vi leverer totalløsninger

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, hvad enten der er tale om enkel instrumentering eller komplekse totalløsninger. Vores udstyr og ekspertise gør os i stand til at måle, regulere og analysere f.eks. flow, temperatur og tryk i forbindelse med kraftværker, og vi kan altid hjælpe dig med at definere de rigtige produkter til opgaven, som samtidig overholder gældende regler.

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder energiindustrien. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder energiindustrien. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med energiindustrien - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.