Kvalitetsprodukter til den farmaceutiske industri

Farma

Indenfor den farmaceutiske industri er det essentielt at have udstyr, som er både sterilt og rengøringsvenlig. Derudover stilles der også høje krav til processikkerhed, nøjagtighed og dokumentation - alt sammen noget, du opnår med vores løsninger. 

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Produktion og processikkerhed i den farmaceutiske industri

Vi tilbyder løsninger på din opgave, der sikrer minimal nedetid, som dermed øger outputtet - afhængigt af funktion, nøjagtighed, overfladeruhed, resistens, materiale, dokumentation, internationale standarder, myndighedskrav m.m. Herunder tilbyder vi hygiejnisk procesudstyr samt sanitære ventiler til rene processer, hvor du er sikret fuld sporbarhed.

Derudover har vi også en bred vifte af sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedsventiler samt eksplosionsbeskyttelse til processer, som indebærer f.eks. væske, gas eller pulverapplikationer.

Kvalitetsprodukter til den farmaceutiske industri
Kvalitetsprodukter til den farmaceutiske industri

Vi leverer totalløsninger

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, hvad enten der er tale om enkelte komponenter eller store totalløsninger. Vi har stor kendskab til sanitære og hygiejniske processer, så vi kan hjælpe dig med at definere de rigtige produkter til opgaven, som samtidig overholder gældende regler.

Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder til farme. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder farma. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med farma - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.