Analyseudstyr til vand & spildevand

Vand & spildevand

Hos Fagerberg har vi i årenes løb udviklet os i takt med de øgede krav i forbindelse med vand og spildevand, og vi kan derfor tilbyde individuelle løsninger af høj kvalitet - lige fra enkel instrumentering til komplette totalløsninger. Så er du altid sikret det bedste og mest pålidelige resultat.

Specialistviden

 

Kvalitetsløsninger

 

Rådgivning

 

Service

 

Vandforsyning og spildevand

Pålidelighed og holdbarhed er essentielt, når det gælder vandforsyningen. Det er særligt grundet de høje krav til vandsikkerheden, som løbende bliver skærpet. Derfor er Fagerberg med til at garantere sikkerheden og renligheden i dit system ved hjælp af vores store udvalg af kvalitetsprodukter- og løsninger.  

Rensningen af industri- og kommunalt spildevand kræver i dag fuld kontrol over renseprocessen. Derfor repræsenterer vi de virksomheder, som leverer instrumenter til stort set alle de laboratorie- og procesopgaver, der er nødvendige i forbindelse med spildevand og dennes proceskompleksitet. 

 Analyseudstyr til vand & spildevand
 Analyseudstyr til vand & spildevand

Vi leverer totalløsninger til vandværker og renseanlæg over hele Danmark

Ingen projekter er hverken for små eller store til os. Vi sætter en ære i at finde de rigtige løsninger, og vores analyse team har mange års erfaring i at definere de rigtige produkter til opgaven, som samtidig overholder gældende regler. Derudover har vi hos Fagerberg et serviceteam, som står klar til at tage sig af dine vedligeholdelsesopgaver, montering, renovering, opsætning og tests i forbindelse med dit anlæg og tilhørende opgaver. 

Se vores tidligere løsninger

I årenes løb har vi udtænkt og udformet utallige procestilpassede løsninger, som har taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Nedenfor kan du se et udpluk af disse løsninger, som samtidig understreger, hvorfor vores kunder foretrækker at samarbejde med Fagerberg. 

Analyse

Vi har et bredt produktprogram af analyseudstyr, som du kan anvende i forbindelse med vand og spildevand - du kan se et udpluk af dette nedenfor. Du kan også altid kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige analyseudstyr til netop dit behov.

Instrumenter

Hos Fagerberg har vi mange års erfaring med instrumentering og leverer udstyr til samtlige brancher i Danmark - herunder vand og spildevand. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge det helt rigtige måleprincip og instrumenttype til netop din applikation.Vi laver også gerne beregninger og hjælper med konfigurationen, så du får den helt korrekte tilslutning og dimensionering af dit instrument.

Ventiler

Vi importerer alle typer kvalitetsventiler og kan derfor tilbyde ventiler, der tilgodeser omfattende anvendelsesmuligheder i industrien under forskellige driftsbetingelser, herunder til vand og spildevand. Nedenfor kan du se specifikke ventiler, der er særligt relevante i forbindelse med netop denne branche. Husk, at du altid kan kontakte os og få hjælp til at vælge den helt rigtige type ventil til netop dit behov. Vi laver gerne beregninger eller tilbud på specielle konfigurationer efter netop dine ønsker.