Døgnservice udenfor normal åbningstid Døgnservice udenfor normal åbningstid
Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag Bestil før kl. 14 - så sender vi i dag
Gratis beregning og dimensionering Gratis beregning og dimensionering
NIVUS

NY LEVERANDØR: NIVUS

Nivus Group er en førende udvikler, producent og leverandør af måleteknologi og datastyring til vandindustrien. Produktsortimentet omfatter nøjagtige systemer til flowmåling, niveaumåling, trykmåling og vandkvalitetsmåling. Nivus leverer desuden også software til at indsamle og logge data og til at analysere måleresultater. 

NIVUS og Fagerberg


I mere end 50 år har Nivus skabt tekniske løsninger til vand- og spildevandsbranchen overalt i verden – løsninger, vi er stolte af at tilbyde vores danske kunder.

Det er nemlig essentielt, at vores leverandører har samme høje kvalitetskrav som os, og samtidig er i stand til at tilbyde kundetilpassede løsninger – en praksis, som kræver særlig indsigt i branchen og forståelse for kundens specifikke behov.
 
Og netop dét har været grundstenene i Nivus’ virksomhedsfilosofi de sidste 50 år. 

Se nogle af deres tidligere løsninger her.
 

Den perfekte måleløsning til dit behov 
 

Uanset om du skal bruge en stor totalløsning til dit spildevandsanlæg eller én enkelt komponent til måling af delvist flow i en åben kanal, er vi klar til at hjælpe dig. Vores produktspecialister fungerer fra start til slut som din sparringspartner, der trygt guider dig igennem udvælgelsesprocessen - altid med udgangspunkt i dine specifikke udfordringer. Så er du sikret udstyr i den rette størrelse, materiale, nøjagtighed osv.

Vi sørger for service af dit udstyr
 

Lad vores kompetente serviceteknikere sørge for montering, idriftsættelse, vedligehold og reparation af dit Nivus udstyr, og spar tid og penge. En skræddersyet serviceaftale kan bl.a. inkludere:

  • Idriftsættelse og verificering af flowmålere
  • Udlejning af ultralydsflowmåler